Nu är Tingelings och Prebens valpar här, 3 tikar och 2 hanar. Det finns ev 1 tik kvar att tinga. De är leveransklara 2 januari 

Mer info om kombinationen finns under fliken Nyheter


Nu är Lilla My´s och Dovres valpar här. De föddes den 31 oktober, 4 tikar och 3 hanar. två av tikarna är bruna, resten svarta. För mer info om My och Dovre se under fliken Nyheter Det finns valpar kvar att tinga

SE VCH Aristocurl´s Mirinda

Curlygames El Nicoya

Curlygames El Nicoya

SE VCH Aristocurl´s Mirinda

Willowridge Five Eggs for Easter är parad med Korpklons Salskrake. En kombination vi drömde om redan när Äster köptes in. 

Nu hoppas vi på valpar i v 7 

 

 

Korpklons Salskrake, Silas

 

En hane med ett fantastiskt temperament som ägs av Susanne och Lars dotter Sanna. Han används på praktisk jakt och är en mycket stark jakthund. Han har ett förstapris i öppenklass på jaktprov. Han uppfyller de kriterier vi har för en drömhund!

Silas har en kull förut hos Ringlets kennel. Det är från den kullen Aska kommer och det vet vi ju hur bra det blev

 

Willowridge Five Eggs for Easter, Äster

 

En ung tik som har allt en kan önska i temperament och arbete.

Hon kom på 13:e plats av 220 startande på unghundsderbyt. Hon har hittills bara hunnit starta nybörjarklass på jaktprov där har hon ett förstapris.

Hon jagar praktiskt med husse både gås, and, duva och fasan.

Vi förväntar oss mycket duktiga apportörer, lättränade med en väl fungerande av- och påknapp. Sociala och stabila jaktlabradorer.

Båda hundarna är fria enligt de tester som labradorklubben kräver.

 

Välkomna att höra av er om detta verkar intressant!

20180124

föddes fyra hanar och en tik. Förlossningen gick enligt handboken, Tingeling skötte allt själv.

Alla valparna är i nuläget tingade till mycket bra hem.


SEUCH NOUCH SEVCH Duckhills Flash Tingeling of Emma är parad med

Duckhills Dazzling Matisse of Finn.

 

Valparna kommer i slutet av v. 4

SEUCH NOUCH SEVCH Duckhills Flash Tingeling of Emma är en lugn och trevlig tik på snart 4 år. Hon är den bästa spårhund vi någonsin haft säger husse, som själv är viltspårsdomare. Redan när hon nyss fyllt 1 år blev hon viltspårchampion med HP! Hon är totalt stabil vid  skott och gör inget annat än spårar hur långt spåret än är. 2016 blev hon årets viltspårkooiker.

Att hon är snygg talar ju hennes utställningschampionat om. Certen tog hon snabbt i både Sverige och Norge.

Tingeling har mycket will to please och är alltid lös på promenaderna. Går att bryta fort om hon känner något som luktar gott.

Fri enligt de tester som krävs av rasklubben.

Duckhills Dazzling Matisse of Finn är en hane som just fyllt två år.  Han har fått både ck och excellent på utställning trots sin ungdom. Han har att brås på då hans mamma Dazzle har 32 utställningstitlar bla Cruftswinner! Det är en tik vi har träffat vid flera tillfällen då hon bor på vår favoritkennel Duckhills. En mild och snygg tik som vi gillar mycket. Vi har även träffat bröder till Matisse, en bor här i Värmland. Sociala, framåt och milda hanar. Nu föll valet på Matisse i Skåne som är mycket lik sina bröder.

Efter parningen med Tingeling släpptes han ihop med familjens andra hane helt utan problem. Så skönt när det inte uppstår spänningar i en sån situation vilket inte alls är ovanligt. Det är såna hanar vi vill ha.

Fri enligt de tester som rasklubben kräver.

Vi ser fram emot dessa valpar som vi hoppas och tror kommer att bli trevliga, snygga, arbetsvilliga hundar med en väl fungerande av- och påknapp.

Copyright @ All Rights Reserved. Made with love.